söndag 28 december 2008

Fler husbloggare

Då var vi hemma igen efter den lilla julturnén till släkt och vänner. Roligt att träffa alla.

Som ni kanske har sett här bredvid så har det kommit till en länk till, den som går till www.vibyggerhus.se
Om ni tycker att det är roligt att läsa om folk som bygger hus så är detta en sida att titta in på. Där finns det bloggar om husbyggen från olika delar av landet och från olika hustillverkare. Bland annat kan ni hitta 12 st från Björklidenhus, däribland oss.
Där kan man även sätta betyg på bloggarna, så om ni tycker om den vår lilla sida så kan ni lägga en röst eller kommentar där. :-)

I väntan på att plattan torkar lite till så att målaren kan köra igång har vi börjat engagera oss lite mer i själva inredningsbiten. Vad vill vi ha alla rum till och vad ska det vara för stil. Virginia har kommit på att vårt allrum ska gå i Afrikansk stil...hmm...blir spännande att se. Blir nog lite savanngräs och trämasker...
Blir nog bra. Är en del funderane dock. Köket är väl det rum som känns mest klart, liksom sovrummet (eftersom vi i princip redan har alla möbler till sovrummet redan).

Ska också använda en del av den resterande ledigheten till att börja rensa igenom förrådet. Här ska inget flyttas i onödan.

Inga kommentarer: