tisdag 26 maj 2009

Bortkopplad

Har inte uppdaterat sidan på ett tag, men det beror delvis på att vi haft lite problem med uppkopplingen mot nätet. Så vad har hänt och vad är på gång.
Bland annat har jag med några starka kompisars hjälp flyttat hit mitt piano. Helskoj att kunna spela igen. Hyrde bärselar och prylar från Tysks i Falun. 150 kr för ett dygn. Kändes lite mer överkomligt än X antal tusen för att låta en flyttfirma köra det. Med rätt prylar var det dessutom mer eller mindre en baggis att flytta pianot. Skulle tippa att det väger mellan 200-300 kg och det var inga problem på två personer när man har bärselar.
Har också grundmålat friggeboden. Nästa gång det målas blir det samma färg som huset ska få. Spännande att se vad vi har valt för färg va? :-)
Sen är ju nästa stora projekt gräsmattan. Har fått hjälp av kompisar i helgen att fördela ut jorden över tomten. Underlättar en hel del när en kompis dessutom har en traktor. Ska välta och finjustera jämnheten under veckan och sedan är det inte länge förrän det är gräs. Vi kommer nämligen att köra på färdig gräsmatta.
Har hittat en leverantör bara 4 mil härifrån i Dala Husby.
Lite bilder på hur det går framåt...














Inga kommentarer: