lördag 13 juni 2009

Fredag - sen kväll...

Ja, man är inte van att vara uppe sent på kvällarna längre när man är småbarnsförälder. Blev inte sängdags förrän efter kl. 01.00 i fredags kväll. Vad jag gjorde..?

Ja, man skulle ju kunna tro att det var middag, fest, studentfirande eller något liknande som man kan tillbringa en fredag kväll i juni med. Men så kan man ju också roa sig med att lite frisk luft och motion i glada vänners lag. Eller med andra ord: 5 timmar med att gräva upp och frakta ett 4 m högt körsbärsträd i 10 grader och hällregn. Kanon... :-)
Varför? Jo, en kompis skulle göra sig av med trädet och vi tyckte att vi kunde ge det en chans i vår trädgård. Vore skoj att ha något som är lite mer uppvuxet. Stort tack för hjälpen vid flytten förresten till kompisen och hans pappa.
Lite slitigt var det, men så länge humöret finns där så går det bra. Resultatet blev i alla fall hur bra som helst. Ni ser bilder nedan. Hoppas nu innerligt att vi kan få det att rota sig och överleva flytten. Mycket vatten behövs men om någon har andra bra tips kring flytt av träd så får ni gärna lämna en kommentar här på bloggen.
Ha en skön helg i regnet!





Inga kommentarer: