onsdag 17 juni 2009

Grundmålat

Idag har huset grundmålats hela varvet runt. Återstår lite målning under takfoten och likaså ändträet ska målas. Men resten är grundat :-).
Vill tacka alla som hjälpte till att måla, det är mycket roligare och tar mycket bättre när man är fler.
Får vänta in nästa lilla lucka med finväder innan vi kan måla huset i dess rätta färg, det ser ju ut att bli en vanlig svensk midsommar, d.v.s. ostadigt och ganska kallt.
Nåja, under nästa vecka räknar vi med att kunna färdigmåla huset.
Så här ser det ut nu...






3 kommentarer:

Susanne/Patrik sa...

Hej!

Vad kommer ni ha för färg på huset? Ska bli spännande att se :) Det tar lång tid att måla, man hinner inte långt mellan regnskurarna.

/grannarna på Röstövägen

Familjen Tigerstrand sa...

Vi kommer att ha en gul färg på huset. Inte klargul, utan lite mörkare. Det är lite guldockra i färgen. Hoppas att det ska bli torrare nästa vecka så att vi kan måla vidare då.
Har sett att ni haft grävare hos er i veckan, planering av tomten antar jag?
Ni är välkomna att kika förbi, vore skoj att träffa fler som bor här.

/Jörgen

Susanne/Patrik sa...

Hej igen,

precis som du gissade var grävaren här och planerade tomten. Nu väntar vi på att jorden ska sätta sig, innan det kommer lass med matjord och sedan gräs. Är glad att inte vi sått just nu, för då hade vi inte behövt gjort annat än att springa och vattna i värmen, pust.
Inte för att man ska klaga, men vi har ett nytillskott i familjen som har det jobbigt i värmen, så vi håller oss mestadels inne nu när det är så himla varmt :)

Ni är så välkomna förbi nere vid oss också!