söndag 22 februari 2009

Flyttplanering

Så var det slut på den här helgen. Igår blev det till att köra lite skräp igen från huset. Vill ju hålla rent och snyggt på gården. Passade också på att skotta lite snö. Kom dock mer snö idag så det finns väl lite att skotta igen nästa gång.

Det börjar närma sig flytt så smått så nu har vi börjat gå igenom saker här hemma. Har i och för sig redan startat med det för ett tag sedan, men det börjar bli mer och mer på "riktigt" nu känns det som. Börjar hitta rätt bra på tippen här i Falun. Imorgon blir det en tur till Ta-Till-Vara.

Var förbi Mio idag och vårt köksbord hade redan kommit så det får vi också hämta upp inom kort. Har roat oss med att kolla in hallmöbler. Riktar in oss på att få hall, kök, sovrum och Indras lekrum klara först när vi flyttar. Sedan får resten "mogna" fram eftersom.

Imorgon skulle de ringa från Borlänge Energi angående indragning av fibern för stadsnätet. All slang/kabel finns på plats och sedan använder de tryckluftsteknik för att "blåsa" i fibern.

Återkommer med fler rapporter. Ha en skön vecka, det är väl många som har sportlov, så passa på att njut av snön och vintern!

Inga kommentarer: