onsdag 11 februari 2009

Mer och mer färdigt

Lite mycket just nu, därför blir bloggandet lidande lite. Var ut till huset i helgen och körde bort byggskräp och skottade gården. Golvet är nu lagt i de flesta rum och båda badrummen är kaklade. Klinkers i groventren ligger nog också där nu, de skulle göra klart kakling och klinkers i början på denna vecka.

Vad återstår då...

Köket ska installeras, d.v.s. köksskåp och annat. Rörmokeri skall göras (toa, handfat, tvättställ, etc.). Elen ska färdigställas. Stadsnätet skall kopplas in.
Osså lite finsnickeri (dörrar, foder, lister,...). Värmepannan ska installeras.

Just värmepannan är enda frågetecknet. IVT ligger lite efter i sina leveranser, men senaste budet var att den ska hinna installeras innan slutbesiktningen v. 9.

Var i kontakt med leverantören av stadsnätet också och stötte på oväntat krångel. Hade kontaktat dem tidigare om installationen om stadsnätet och det var bara att återkomma 2-3 dagar innan så skulle de ordna att det kom ut installatörer. Nu när jag ringde så var inte han jag pratade med där och svaret var istället att installationen blir v. 9 ...??. Har de ingen koordinering där? Hade räknat med mer från ett serviceföretag. Gäller att få tag i rätt personer annars funkar det inte uppenbarligen.

Inga kommentarer: